Kontoruddannelsen, speciale administration

Som kontoruddannet med speciale løser du opgaver på et kontor inden for et bestemt område. Du lærer f.eks. at tage dig af kundehenvendelser, markedsføring, økonomi og informationsopgaver. I bilbranchen er især kontoruddannelserne med speciale i administration og speciale i økonomi efterspurgte, og uanset hvilket speciale du vælger, er du sikret en central og vigtig funktion med mange spændende opgaver i en af branchens virksomheder.

 

Fakta om uddan[-]nelsen

  • Varighed 4 år
  • Adgangskrav 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik
  • Økonomi SU og Løn

logistik & proces

Arbejdet med logistik og proces er en nøglefunktion i branchen. Det er logistikken og processerne, der på en og samme tid holder bilerne sikkert kørende og kunderne loyale.

Der er mange tusinde forskellige reservedele på hylderne i bilbranchen, og dine kunder og kolleger på værkstedet er afhængige af, at du leverer den rigtige del til en skarp pris og på det aftalte tidspunkt, hver gang. Det kan være kompliceret, fordi komponenter bliver stadigt mere avancerede, logistikken kan drille og du undertiden skal have fat i internationale kontakter for at få tingene til at lykkes.

Læs mere her 

Mød anja

Der findes ikke mange af Anjas slags. Kvindelige værkførere er en sjældenhed, men Anja elsker sit arbejde. Som værkfører har hun ansvaret for rigtig mange medarbejdere.

Anja har en kontoruddannelse med speciale i mekanik, og tog herefter uddannelsen som værkfører. Sideløbende med jobbet læser hun HD i Ledelse på CBS for at dygtiggøre sig yderligere.

Læs mere om ambassadørerne

LÆS MERE om kontoruddannelsen

LÆS MERE OM KONTORUDDANNELSEN PÅ UG.DK