Bilbranchen har brug for dig

Om Bilkarriere

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilen har historisk opfyldt et behov for frihed og bevægelse, og bilens design, præstationer og miljøprofil er i dag et tydeligt udtryk for følelser, livsstil og holdninger.

Den traditionelle tanke omkring bilbranchen skal udfordres, og vi har brug for mennesker, der tør udfordre traditionerne og tænke nyt! I bilbranchen kommer du ind i et univers, der forandrer sig med stormskridt i disse år. Og det er sted, hvor du kan være med til at gøre en forskel.

Nye forbrugertendenser og politiske vinde stiller krav til branchens ageren, bilens rolle er under forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling går lynende hurtigt. Det kalder på nye løsninger i branchen, og der er brug for dygtige medarbejdere, der kan tænke nyt, og som har lyst til at være en del af løsningen og spille en aktiv rolle i branchens rejse ind i fremtiden.

Uanset hvad din interesse er, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, hvor du kan gøre lige præcis dét, du brænder for, hvad enten det er at sælge, markedsføre, finansiere, reparere, optimere eller servicere biler. I det hele taget sørge for, at alle mennesker og virksomheder får størst mulig glæde af deres bil.

Vil du være en del af en branche i udvikling?

Hvis du vil være en del af en af verdens største brancher, kan din indgang ske på flere forskellige måder.

Når du er en del af Interessebanken, har du en unik mulighed for at blive connectet med branchen og den virksomheden du gerne vil være en del af. Bilbranchen vil her fortælle om uddannelsesevents, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs.

Hør historier fra branchen

På bilkarriere.dk kan du møde fire ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche:

Anja – Værkfører

Rasmus – Lastvognsmekaniker

Niklas – Salgschef

Karen – Markedsanalytiker

Få indblik i branchen på Facebook

Få vores facebookside vil ambassadørerne fortælle om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte her.

 

En branche på vej frem