Niklas, Salgschef

Niklas er et eksempel på, at hårdt arbejde og høje ambitioner kan føre til en særdeles spændende karriere. Med en uddannelse som biløkonom var han topmotiveret, da han startede i salgsafdelingen som ung og helt uerfaren.

Fra første dag har 25-årige Niklas forsøgt at skille sig positivt ud fra mængden. Han vil, ligesom dengang, gøre mere end der forventes af ham, både for kunderne og kollegaerne.

NIKLAS MOTIVERER SIT TEAM

I dag er Niklas salgschef hos Via Biler. Han er stadig ansvarlig for sit eget personlige salg, men som salgschef er han også ansvarlig for at hele salgsteamet leverer varen. Det gælder både afdelingens salg og den efterfølgende kundeservice. Siden Niklas startede i branchen er der sket en rivende udvikling på grund af teknologien. Den udvikling ser ud til at fortsætte i et endnu højere tempo i fremtiden – og Niklas glæder sig til at være en del af fremtiden og dens mange muligheder.

Mød rollemodellerne på Facebook

Niklas er på vej frem

Har du salgs-talent?

Find vejen til dit drømme job.
Få overblik over alle salgs-uddannelser
i bilbranchen.

Tilmeld dig Interessebanken

Bliv holdt opdateret på nyheder, events og andre arrangementer, hvor du har mulighed for at lære mere om en karriere i bilbranchen.