Medlemsguide

Sådan kan du som medlem bruge Bilkarriere.dk

Bilbranchen har udviklet kampagnen Bilkarriere.dk. Kampagnen skal fremme interessen for branchens jobmuligheder hos dygtige unge og bidrage til, at branchen kan tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere til fremtiden.

Kampagnen består af en række forskellige elementer med websitet Bilkarriere.dk som midtpunkt. Her kan der læses om branchens forskellige uddannelsesmuligheder og karriereveje, og medlemsvirksomhederne kan henvise hertil, når interesserede har spørgsmål til branchens mange muligheder.

På websitet optræder også nogle af de dygtige unge profiler i branchen, og de vil være centrale for kampagnen på Facebook og andre sociale medier.

Som medlem af Bilbranchen kan du få glæde af kampagnen på flere måder, når du og din virksomhed skal rekruttere nye medarbejdere.

Grafiske elementer

Logo
Du kan bruge kampagnens navn og logo på eksempelvis virksomhedens hjemmeside, Facebook-profil eller Linkedin-profil. Derved har du mulighed for at knytte dine konkrete fortællinger eller stillingsopslag op på en større fortælling om den spændende branche, virksomheden er en del af.

Bilbranchen_ikon_logo Download logo

 

Brochure
Som medlem af Bilbranchen kan du bestille lige så mange foldere, du har brug for til at skaffe nye talenter til din virksomhed.

Bilbranchen_ikon_brochure Se pdf version af brochuren

 

Roll ups

Som medlem af Bilbranchen kan du låne en roll up, som du kan have stående i din virksomhed, tage med på messe, eller til andre aktiviteter, hvor du møder nye kandidater, der kan arbejde i din virksomhed.

Bilbranchen_ikon_roll_up

 

Film
Som medlem af Bilbranchen har du mulighed for at bruge film i din egen rekruttering. Brug en eller flere, alt efter behov. Klik på nedenstående links for at downloade filmene:

Imagefilm
Film om Niklas – Salgschef
Film om Karen – Markedsudviklingschef
Film om Anja – Værkfører
Film om Rasmus – Lastvognsmekaniker
Film om Nichlas – Karrosseritekniker

Jobportalen
Du kan kvit og frit lægge stillingsopslag op på jobportalen på Bilkarriere.dk. Opslagene bliver set af alle de unge, kampagnen er i kontakt med. Din virksomhed bliver automatisk oprettet med en profil på jobportalen. Denne profil kan udbygges med dine egne billeder, tekst, film og meget mere.

Hvordan kan du som virksomhed bruge Jobportalen?

Alle virksomhedsprofiler har som standard bilkarriere.dk logo som profilbillede og et Bilkarriere coverbillede som er foreneligt med kampagneudtrykket. Du har mulighed for at personliggøre din profil, så den bliver helt unik for din virksomhed. Du kan gøre følgende:

  • Design dit eget profilbillede: 200*200 px
  • Design dit eget coverbillede: 1140*300 px
  • Skriv en tekst omkring din virksomhed og hvilke profiler du søger: max 1500 anslag
  • Link til din virksomhed, og konkrete stillingsopslag

Få hjælp til at oprette din virksomhedsprofil

Ønsker du at få oprettet eller opdateret din virksomhedsprofil, bedes du sende materiale til os på mail: support@companyoung.com, så indrykker vi dette og sender det efterfølgende til godkendelse hos jer.

Skolekit – Lastvognsmekaniker

En af de uddannelser, hvor vi som branche er mest udfordret på tiltrækningen, er lastvognsmekanikeruddannelsen. Den er ligesom mange andre erhvervsuddannelser udfordret af et meget lavt kendskab blandt de unge. Derfor har vi besluttet at sætte ekstra fokus på netop dén uddannelse.

Det gør vi igennem en lang række forskellige aktiviteter på digitale og sociale medier, hvor vi når ud til de unge mellem 15 -25 år med film, særlige budskaber m.m. Derudover har vi efter dialog med vores medlemmer inden for lastbilbranchen udviklet et helt specielt ”skolekit”, som branchens virksomheder kan bruge i forbindelse med besøg af skoleklasser på virksomheden, ved oplæg ude på skoler og ved uddannelsesmesser, hvor der er god mulighed for at udbrede kendskabet til lastvognsmekanikeruddannelsen.

Guide til afvikling af skolebesøg m.m.

I denne guide får I et overblik over, hvad skolekittet indeholder, og hvordan I som medlemsvirksomhed kan bruge de forskellige elementer i jeres dialog med potentielle lastvognslærlinge.

Download guide

 

PowerPoint Skabelon til skolebesøg m.m.

Når I har valgt, hvem der skal stå for skolebesøget, vil Bilbranchens skolekit være til stor hjælp. Skolekittet består bl.a. af en PowerPoint-skabelon, som I blot skal udfylde med jeres egen fortælling og billeder.

 Download PowerPoint skabelon

 

Kahoot quiz til skolebesøg m.m.

Når I har valgt, hvem der skal stå for skolebesøget, vil Bilbranchens skolekit være til stor hjælp. Skolekittet består bl.a. af en PowerPoint-skabelon, som ses herover, hvori denne quiz er integreret.

Link direkte til quiz


Bestil folder og roll-ups til skolebesøg m.m.

Som medlem af Bilbranchen kan I gratis bestille foldere og roll-ups, som I kan bruge ved besøg af skoleklasser i egne virksomhed, besøg ude på skoler eller ved uddannelsesmesser.

Se PDF version af folderen her

 

Se PDF version af roll-up

 

Se PDF version af roll-up

 

 

Vi håber, at kampagnen vil blive taget godt imod, og at alle Bilbranchens medlemmer vil hjælpe med at udbrede kendskabet til vores spændende branche og tiltrække flere dygtige unge.